Yllka Kuqi e tregon krejt gj’oksin me këtë fustan, nuk i le vend imagjinates

LAJME

Yllka e tregon krejt gj’oksin me këtë fustan
Yllka Kuqi mbetët një këngëtare e dalluar për paraqitjet që bën.
Në të shumtën e rasteve, me pozat e llojllojshme.Këtë herë me një fustan provokues dhe krejt te tejdkushëm ajo pothuajse e tregoj komplet gj’oksin.

Si gjithmonë, nuk i mungoi grimi dhe rregullimi perfekt që e realizon gjithmonë Yllka./kosovarja