Votoni Në Sondazhin Online: Cilën Parti Do Ta Votoni Ju ?

LAJME

Votoni Në Sondazhin Online: Cilën Parti Do Ta Votoni Ju

Votoni Në Sondazhin Online: Cilën Parti Do Ta Votoni Ju

Sondazhi është bërë në faqen online “strawpoll.com”, ku është një ndër faqet më të sakta të sondazheve në të cilën nuk mund të ketë manipulime dhe çdo votues mund të votojë vetëm një herë, e jo më shumë.