Votoni !!! A Duhet Të Largohet Valdete Daka Nga Pozita E KQZ-Së?

LAJME


Votoni !!! A Duhet Të Largohet Valdete Daka Nga Pozita E KQZ-Së?
Cfare mendimi keni ju per Valdete Daken, a mendoni se ajo nuk po udheheq mire me poziten qe ka dhe duhet te largohet, apo mendoni se ajo meriton poziten qe ka ne KQZ.

Votoni !!! A duhet të largohet Valdete Daka nga pozita e KQZ-Së? PO ose JO ??