VOTIM ONLINE : Në zgjedhjet e reja cilen parti do ta votoni? VOTO!

LAJME

Votoni Në Sondazhin Online: Cili do te jete Kryeministri i ardshem i Kosoves ??Kliko dhe voto

Votoni Në Sondazhin Online: Cili do te jete Kryeministri i ardshem i Kosoves ??Kliko dhe voto

Sondazhi është bërë në faqen online “strawpoll.com”, ku është një ndër faqet më të sakta të sondazheve në të cilën nuk mund të ketë manipulime dhe çdo votues mund të votojë vetëm një herë, e jo më shumë.