Vlora Citakut i besohet pozita e Presidentës nga SHBA, mendimi juaj…??

LAJME


Vlora Citakut i besohet pozita e Presidentes nga SHBA, mendimi juaj…??
Publicisti i njohur, Shkëlzen Maliqi e konsideron se roli i Amerikes është me doemos ne te gjitha proceset që ndodhin në Kosove.

Ai beson se SHBA-ja mund ta ve në dukje rolin e saj edhe ne zgjedhjen e presidentit te ri në Kosovë, por edhe në vazhdimin e dialogut ndërmjet Kosoves dhe Serbise. Ai e beson se SHBA mund të insistoje qe ta bëjë Vlora Çitakun presidente të Kosovës.