Vjosa Osmani e Albini japin ”god’itje” te madhe, ja ku do shkoj pasuria e paligjshme qe do konfiskojme

LAJME


Vjosa Osmani e Albini japin ”god’itje” te madhe, ja ku do shkoj pasuria e paligjshme qe do konfiskojme
Kandidati per kryeminister, Albin Kurti dhe presidentja ne detyre Vjosa Osmani, lista e së ciles garon së bashku me Vetëvendosjen në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë marrë pjesë në një diskutim ku kanë shpalosur prioritetet e tyre për zhvillimin ekonomik.

Osmani ka thënë prioriteti i tyre eshte l uft imi i k orrupsionit dhe konfiskimi i pasurise se fituar ne menyre te paligjshme.

Osmani ka thënë se pasuria e paligjshme që konfiskohet duhet të drejtohet kryesisht në investim në fushën e sundimit të ligjit.