Vjosa Osmani ”Dridhë” krejt Kosovën dhe Valdete Dakan Me Këtë Deklaratë Për Vetevëndosjen dhe fitoren e tyre……

LAJME


Vjosa Osmani “Dridhë” krejt Kosovën dhe Valdete Dakan Me Këtë Deklaratë Për Vetevëndosjen dhe fitoren e tyre……
Ushtruesja e detyrës së presidentit, Vjosa Osmani, i del në mbrojtje kreut të listës së përbashkët Vetëvendosjes duke u thene Kosoves se ne i fituam zgjedhjet me perqindje te bindshme se populli eshte me ne, kete mesazh ja dedikon popullit po edhe kundershtareve.

Ndersa per mos lejimin e Albinit per kandidim nga Valdete Daka Osmani ka thene se tendenca të këtilla, siç thotë ajo, duke u thirrur mbi ligjin që të mos lejojnë kundërshtarët politik të kandidojnë, i ngjanë me dikë.

“Mënyra se si po keqpërdoret kjo më ngjan me BRSS, ku kundërshtarëve politik iu ndalohet të kandidojnë, duke u thirre në atë që po zbatojnë ligjet”, deklaroi Osmani.