Vjosa Osmani “Dridhë” Gjithë Kosovën Me Këtë Deklaratë Për Vetëvendosjen…

LAJME

Vjosa Osmani, u.d së presidentes së Kosovës, bëri të ditur se po konsolidohet një listë, e cila sipas
saj do të për.mbajë njerëz me integritet, me të cilën do të garojë në zgjedhjet,
të cilat Osmani beson se do të mbahen së shpejti.

Osmani tutje tha se është në proces të disk.utimit me liderin e Lëvizjen Vetëvendosjes, Albin Kurti, për të bashkëpunuar së bashku. Osmani është e bindur se bashkimi i forcave me Vetëvendosjen është i domosdoshëm për t’u marrë siç u shpreh ajo, me çka.pjen e shtetit.Faleminderit per mirk.uptimin ↓↓ dhe shikoni insertin ku Vjosa Osmani flete per Albin Kurtin.