Vjosa Habit Me Deklaraten: E Kam Paragjykuar Albin Kurtin, Kam Qenë Nën Ndikimin E LDK-Së Dhe…(VIDEO)

LAJME

Vjosa Habit Me Deklaraten: E Kam Paragjykuar Albin Kurtin, Kam Qenë Nën Ndikimin E LDK-Së Dhe…(VIDEO)

Kandidatja për Presidente në Republikën e Kosovës dhe ushtruese e detyrës si presidente, sot ishte e ftuar në Rubikon tek Adriatik Kelmendi

Ku më tej ajo ka folur edhe per raportin me Albin Kurtin e cila tha se e ka paragjykuar mirëpo duke qenë nën ndikimin e LDK-së,
https://fb.watch/3uqvh10Bvn/