Vjen nje “goditje e rende” per Hashim Thaçin nga Albin Kurti

LAJME


Vjen nje “goditje e rende” per Hashim Thaçin nga Albin Kurti
Sondazhi i radhës i realizuar nga gazeta , me pyetjen se cili mendoni se e meriton të jetë lider i Kosovës, lexuesit kanë zgjedhur kreun e Vetëvendosjes,

Albin Kurtin para presidentit Hashim Thaçi.Madje, Kurti në këtë sondazh ka fituar bindshëm ndaj Thaçit, pasi 77% e lexuesve votuan për të, kundrejt 23% për presidentin Thaçi.Sondazhi i radhës që po zhvillohet në faqen e Facebook-ut të “”, është në mes Vjosa Osmanit dhe Albin Kurtit dhe ju mund të votoni