VJEN MESAZHI NGA BRITANIA / Ky person duhet të jetë kryetar i ri i LDK-së

LAJME

Rezultati më i keq i arritur në historinë e LDK-së, ka bërë që kreu i LDK-së Isa Mustafa të jap dorëheqja nga pozita e kryetarit..

E tani në opinionin publik dhe në mesin e analistëve të shumtë, ka shpërthyer debati se kush duhet të jetë kryetar i ri i LDK-së.

Në mesin e këtyre reagimeve është edhe ai i Jon Harrison, ish-ushtarit britanik të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës..

Përmes një postimi në facebook, Harrison ka propozuar për kryetar të LDK-së ish bashkëluftëtarin e tij, Anton Qunin, i cili tani është Ministër i Mbrojtjes. në Kosovë.

Postimi i plotë:

Gardiani i vjetër duhet të dalë larg kokës së derës për humbjen që kanë pësuar.

Tani është koha për të rindërtuar, riaktivizuar partinë që sjell burra dhe gra të nderuar të d.rejtojnë të ardhmen e saj.

Një burrë bie në sy, një njeri që ka udhëhequr burra. në luftime, një njeri që i ka çuar njerëzit. në fitoren e vetme gjatë luftës, unë jam duke folur për Kol Anton Quni.

Ne duhet të kalojmë pas Antonit tani për të udhëhequr partinë përsëri. në majë në 4 vjet. Të bëhet një parti e qëndrueshme e opozitës, dhe jo një kancer në politikë.

Anton Quni, njeri i familjes, udhëheqës i burrave, humanitar dhe një njeri që mund ta drejtojë LDK-në nga fundi i pusit që tani është në

Anton Quni për Presidentin e LDK-së dhe Presidentin e ardhshëm të Kosovës.