Vjen lajmi i mirë nga Ambasada Gjermane, Nga dita e sotme për të gjithë personat që duan të udhëtojnë drejt Gjermanisë duhet…

LAJME

Ambasada gjermane njofton se prej ditës së sotme sektori i vizave është hapur sërish, por me kapacitet të kufizuar. Ambasada deklaron se personat e prekur nga këto masa, si pasojë e situatës nga ko vi d, do të njoftohen personalisht.

“Sektori i Vizave dhe Pashaportave është sërish i hapur. Por numri i aplikimeve, që përpunohen çdo ditë, do të reduktohet. Për pasojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve.Personat e prekur nga këto masa do të njoftohen personalisht. Por kjo mund të kërkojë disa javë.

Ndërkohë shpërndarja e pashaportave të pajisura me vizë vijon në segmentet e zakonshme kohore. Lutemi të mbahet në konsideratë, që deri në një njoftim të dytë nuk mund të bëhen legalizime.Këto masa merren për të mbrojtur shëndetin e aplikuesve/-eve dhe të punonjësve/-eve.

Synimi ynë është ruajtja e sigurisë në shërbim dhe mundësisht shmang’ja e një mbylljeje të plotë të Zyrës së Vizave për shkak të rasteve me ko vi d.Për këtë qëllim na duhet të marrim masat përkatëse. Lutemi për mirëkuptimin tuaj” mbyllet njoftimi.