Vjen kërkesa për shkarkimin e Valdete Dakës nga Vjosa Osmani: E hëna të jetë dita e fundit

LAJME

Vjen kërkesa për shkarkimin e Valdete Dakës nga Vjosa Osmani: E hëna të jetë dita e fundit

Ish agjenti I SHIK-ut Naim Miftari, i ka kërkuar presidentes në detyrë Vjosa osmanit, që deri të hënën, më së voni, ta shkarkojë nga pozita e kryetares së KQZ-së dhe komplet KQZ-në për shkak të manipulimit të madh që sipas tij po bëhet me përgatitjen e procesit të zgjedhjeve, e së fundi, edhe me të drejtën e cenuar për votim nga diaspora.

Miftari këtë kërkesë e drejton nëpërmes llogarisë së tij në Facebook.