Vjen ”goditje” e papritur nga Vjosa Osmani për Ibrahim Rugovën dhe ish partinë LDK-në

LAJME


Vjen ”goditje” nga Vjosa Osmani per Ibrahim Rugoven dhe ish partine LDK-ne
A do ta d ëmtojë largimi i Vjosa Osmanit LDK-në?

Kjo ka qe.në pye.tja më enigam.tike gjatë fusha,tës elektorale.

Por, du.ket se kjo dilemë tas.hmë ka përgjigje.

Vetëm në qytetin e Ibrahim Rugovës, në Is.tog, Vjosa Osmani ka arritur të siguronte më shu.më vota se tërë LDK-ja bashkë.

Osmani ka arri.tur të merrte plot 5.658 vota, ndërsa kompl.et LDK-ja në Istog nuk ka siguruar më shu.më se 4.558 vota.

Donika Gërv.alla nga lista Guxo e Vjosës ka mar.rë 1.955 vota në Istog./Indeksonline