Vjen god’ itje e rëndë për Valdete Dakan nga Glauk Konjufca, ajo ka faj edhe fort…

LAJME


Vjen god’ itje e rende per Valdete Dakan nga Glauk Konjufca, ajo ka faj edhe fort…
Glauk Konjufca nga Vetëvendosje deklaron se nuk e kishte kerc enuar kryetaren e KQZ se Valdete Dakën, por thotë se ajo ka ndikim aktiv gjithekund kundër partisë së tyre.

‘’Valdete Daka ka faj, edhe fort bile. Glaukun e njihni dhe nuk del kurre bashke badihava. Gjithehere e kam pas një arsye qe kam dalë. Ka qenë demaskim i fajësisë’’, ka thënë Konjufca ne nje debat.

‘’Ajo duhet të garantojë kredibilitetin e zgjedhjeve. E ka minu atë kredibilitet. Jashtë kompetencave t’u përzihet edhe departamenteve të tjera.

Si kryetare mund të çoje dore per votim. Nuk është votuese e pafajshme, por ndikuese aktive’’, shton Konjufca.