Visar Duriqi – Vetëvendosje Ta Çon Mallin E Talibanëve Në Afganistan

LAJME

Visar Duriqi – Vetëvendosje Ta Çon Mallin E Talibanëve Në Afganistan

Gazetar Visar Duriqi, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje duke mos i pranuar vendimet e KQZ-së dhe PZAP-së po përmbys pranimin e institucioneve.

Prej kur ka filluar të matet me numra nuk është vetëm lëvizje. E ka ruajtur një këmbë në institucione tjetrën në rrugë. Është e tepër të thuhet, por ta çojnë mallin e talibanëve në Afganistan”, ka thënë Duriqi, njofton Klan Kosova.

Mënyra e tyre, deklarata e fundit ku ju flitet për ligj këta e thonë po e kërkon populli. Deklarata e VV-së në këtë rast, është prit të jetë që PZAP është e kapur, por nuk presim se injoroje se çfarë ka ndodh dhe populli po na don.