Vendos Kamera Në Dhomën e Vajzes se saj , Babai S’u Beson Syve Kur Sheh. Gruan Duke…

LAJME

Ajo video e publikuar në rrjetet sociale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, pasi kjo nënë i mbajti një “sekret” bashkëshortit.Ky i fundit vendosi të vendoste kamera në dhomën e fëmijës së tij. /

Sigurisht, vendosja e një kamere në dhomën e fëmijës është alternativë e mirë, për të parë çdo gjë që ndodh në dhomën e tyre. Pjesa më e veshtire e nënave eshtë të vendosin në gjumë fëmijët e tyre, ndërsa ndërsa më e vështirë akoma është të mos i zgjojnë pasi i ka zënë gjumi.

Kjo është arsyeja pse disa njerëz gjejnë metodat më të rralla për të dalë fitimtare, si kjo nënë, e cila vendosi të rrinte në dhomën e foshnjës së saj e shtrirë në dysheme.Situata e veçantë u kap nga kamera e sigurisë që babai. vendosi, disa ditë më parë.Në fillim, ai mendonte se ishte një ngjarje paran.ormale, por më pas ai e kuptoi atë që po ndodhte, kështu që ai nuk hezitoi të publikonte videon në Youtub.e dhe e quajti atë “nënë paranormale”.