URIME/ Georg Bush Jep Lajm Të Madh: Të Armvtoset Fuqishëm Kosova, Ajo Është E Jona

LAJME

URIME Georg Bush Jep Lajm Të Madh: Të Armvtoset Fuqishëm Kosova, Ajo Është E Jona

URIME Georg Bush Jep Lajm Të Madh: Të Armvtoset Fuqishëm Kosova, Ajo Është E Jona

Ish presidenti i SHBA-së, George Bush, kishte deklaruar në vitin kur Kosova ishte shpallur se Kosova do të forcohet ushtarakisht pasi që sipas tij përmes fuqizimit të Kosovës, edhe SHBA-ja do ta fuqizonte ndikimin ne Ballkan.

Por kjo deklaratë e ish-presidentit Bush ka filluar të riaktualizohet në Serbi. Sipas disa mediave serbe Kosova ka filluar të fuqizohet me përkrahjen amrikane dhe se fuqizimi i Ushtrisë së Kosovës edhe me mjete tjera, nuk është i papritur, pasi që këtë e kishte paralajmëruar edhe George Bush. E deklarata e Bushit, e pastaj edhe e Gjeneralit amerikan Jim Mattisit, për Ushtrinë e Kosovës, kanë dridhur