URIME! Amerika “trondit” Serbinë me këtë super lajm për shqiptarët!

LAJME

URIME! Amerika “trondit” Serbinë me këtë super lajm për shqiptarët!

URIME! Amerika “trondit” Serbinë me këtë super lajm për shqiptarët!

Eksperti i çështjeve ballkanike, David Phillips, thotë se Rusia po përpiqet ta fusë Ballkanin brenda sferës së saj të influencës, prandaj Shtetet e Bashkuara duhet ta shtojnë angazhimin e tyre në këtë rajon, ku ende ka vende me demokraci të brihstë. Duke u ndalur tek deklarata e fundit të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe të Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi

Të cilët aludojnë për një bashkim të mundshëm mes dy vendeve nëse zbehen shanset e anëtarësimit të këtyre vendeve në BE, eksperti i çështjeve ballkanike, David Phillips thotë se “kjo është një Shqipëri normale, tashmë ka çështje që i lidhin të dy vendet; nëse shqiptarët duan të bashkëpunojnë më nga afër, ata duhet ta bëjnë këtë”. Per arsyje qe intervista eshte e gjate: