Turqia E Erdoganit I Dhuron 350 Bi Sha ‘O Tokar-Co Bra’ Us Htrisë Së Kosovës(FOTO)

LAJME


Edhepse Turqia nuk ka folur shumë për ushtrinë e Kosovës, AJO KA VEPRUAR MË SHUMË SE TË GJITHA SHTETET e Europës për të ndihmuar atë.
Siç bëhet me dije nga vetë faqja zyrtare e Us htrisë së Kosovës, Turqia i ka dhuruar 150 “O tokar C obra”, bi sha që është e gatshme të veprojë në çdo situatë dhe e përshtatshme për të gjitha terrenet, përcjell foldrejt.com.

O tokar C obra” është prodhim turk dhe ka marrë pjesë na aksione veçanërisht në Lindjen e Mesme. Ky mjet deri më tani ka treguar re zistencë ndaj shumicës së su lmeve të minave dhe mbijetuar më shumë in cidente pa ndonjë dë mtim.

Shpejtësia e O tokar K obra arrin deri 120 km/h.