TURP-Shpaloset video e Albin Kurtit dhe Marko Gjuriq qe asnje shqiptar sdo donte ta shihte

LAJME


EKSKLUZIVE-Shpaloset video e Albin Kurtit dhe Marko Gjuriq qe asnje shqiptar sdo donte ta shihte
Dikur thoshte se nuk ulet asnjëherë në një tavolinë me Marko Gjuriqin por Albin Kurti duket se tashmë ka ndryshuar mendim.

Sonte ata janë parë afër njëri-tjetrit në takimin e organizuar nga Ministria e Jashtme e Gjermanisë me temë ‘Dialogu i Ballkanit’.

Në një fotografi që ka arritur, Kurti shihet që e ka afër të ashtuquajturin Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbinë, Marko Gjuriq.
Gjuriq është i ulur në krahun e djathtë të Kurtit në konferencë për bashkëpunim rajonal të organizuar nga ministria e Punëve të Jashtme e Gjermanisë me temën “Dialogu i Ballkanit”.

Në krahun e majtë të Kurtit është e ulur Teuta Vodo, sekretare për marrëdhenie më jashtë e Partisë Socialiste të Shqipërisë.