Tragj ‘edi e madhe në vendin tonë, humbi jeten një femijë duke rënë nga kati i 4, ja ku ndodhi…

LAJME


Tragj ‘edi e madhe në vendin tone, humbi jeten një femijë duke rënë nga kati i 4, ja ku ndodhi…
Sot pas ores 13:00 ne nje fshat te Shqiperise humbi jeten nje femije qe thuhet te kete qene i moshes 5 vjecare.

Sipas portalit ne Shqiperi ishin dy femije duke luajtur ne ballkon dhe papritmas u degjua nje ushtime e madhe dhe kur pane femija kishte vd ek ur !
Ruani femijet e mos i leni vet mund te ndodhe me keqja, ishin duke luajtur dhe ndodhi me e keqja. Ngush llime familjes.