Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vIerësohen, kurse HaIil Kastratin e ngritim në qieII

LAJME

Këngëtari i njohur, Naim Abazi ka reaguar ndaj njerëzve që e përkrahin humanistin, Halil Kastrati dhe e kritikojnë mjekun popullor, Hysni Peqani i njohur me nofkën, Burdushi..

“Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vlerësohen sa duhen, edhe pse japin shumë për popull. Kurse Halil Kastratin e ngritmi në qiell. Si ju duket kjo deklarate e tij.