Të largohen ambasada serbe dhe ruse nga Shqipëria

LAJME

Vëllezërit tanë sot kanë më shumë nevojë që ne ti mbështesim dhe tu bëjmë thirrje për qetësi.
Boll u derdh gjak shqipëtari, herë nga armiku dhe herë nga tradhtarët (partitë politike).
Sot duhet tu jepet grusht i fortë të gjithe partive politike duke djegur te gjitha zyrat e PD, PS, LSI …. të kerkohet largimi i ambasadës Serbe dhe Ruse që dirigjojnë parlamentin Shqiptar.
T’i bëhet thirrje faktorit nderkombetar që të meren masa ndaj Peshkaqenëve të mëdhej të politikes shqiptare, duke i nxjerrë përpara drejtesisë.
#MeTyShqipëri (Blerim Ahmedi)