Suharekë: Rrahje masive pas një aksidenti në komunikacion (VIDEO)

LAJME

Suharekë: Rrahje masive pas një aksidenti në komunikacion (VIDEO)

Suharekë: Rrahje masive pas një aksidenti në komunikacion (VIDEO)

Një rrahje mes disa personave ka ndodhur në qytetin e Suharekës.

Kjo pas një aksidenti mes disa veturave.

Klan Kosova ka siguruar pamjet ku shihet se në rrahje përveç grushteve dhe shkelmave, janë përdorur mjetet e forta.

Nuk dihet për numrin e të lëndurarve.

VIDEO nga rrahja masive në Suharekë:

https://www.facebook.com/KlanKosovaOfficial1/posts/4126589577386205