Sondazhi Përfundimtar për zgjedhjet e 14 shkurtit online nga KQZ : Për cilën parti do votoni ?

LAJME


Sondazhi Perfundimtar per zgjedhjet e 14 shkurtit online nga KQZ : Per cilen parti do votoni ?
Sondazhet dihet se cdoher jane afer realitetit se kush do fitoje, e kesaj here u publikua sondazhi perfundimtar online se per cilen parti do votojme.

Sondazhi gjendet me poshte dhe eshte bere ne nje platforme shume te sigurte ku askush nuk e sheh voten tende, mund te votohet vetem nje here dhe mund ti shikosh rezultatet me perqindje. Ju faleminderit !