Sondazh Online/ Hyn Dhe Jep Voten Tende A Duhet Albin Kurti Të Kthehet Si Kryeministër?

LAJME

Hyn Dhe Jep Voten Tende A Duhet Albin Kurti Të Kthehet Si Kryeministër?

Hyn Dhe Jep Voten Tende A Duhet Albin Kurti Të Kthehet Si Kryeministër?

Analisti politik, Krenar Shala, me anë të një postimi n% Facebook ka Shkruar se shteti ka qene me i organizuar nen udheheqejen e ish kryeminstrit Kurti. / Pak sekonda pasi ta hapësh marketingun shih PAMJET

“Kosova, nën udhëheqejen e ish kryerministrit Kurti u kanë shteti ma i organizum edhe ma efektiv m’botë në përballje me pa ndeminë”.Ai ka thënë se shteti ka është marrë shembull gjatë diskutimeve në parlamentin e Australisë. Voto më poshtë