SKANDALOZE/ Babai i Vjosa Osmanit agjent Serb ?? Zbulohet gjithcka …

LAJME


SKANDALOZE/ Babai i Vjosa Osmanit agjent Serb ?? Zbulohet gjithcka …

Ja e vërteta e fotos – ky nuk është babai i Vjosa Osmanit, por serbi Milan Martiç nga Kroacia
Para disa ditëve në rrjetet sociale dhe në disa portale kanë qarkulluar disa fotografi kinse babai i Vjosa Osmanit ishte pjesë e Policisë Serbe, por e vërteta është ndryshe.

Ndaj këtyre raportimeve ashpër ka reaguar edhe vet kryetarja e Kuvendit.

Por kush është personi në foto?

Personi në foto është Milan Martiç, President i ashtuquahtur Republika e Krahinës Serbe në Kroaci, nga 1994 deri 1995.

Osmani ka theksuar se ky atakim ka qenë i pritshëm ndaj saj.

“Përkrahësit e tregtarëve të kufijve paskan gjetë një fotografi të dy policëve serbë dhe pa fije turpi gënjejnë se njëri nga ta në foto është babai im Raif Osmani”, ka shkruar ajo.