Ska te Ndalur Vjosa Osmani,Edhe një anëtar i kryesisë së LDK-së i bashkohet asaj. Ja kush eshte ai !!

LAJME

Ska te Ndalur Vjosa Osmani,Edhe një anëtar i kryesisë së LDK-së i bashkohet asaj

Ska te Ndalur Vjosa Osmani,Edhe një anëtar i kryesisë së LDK-së i bashkohet asaj

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Haxhi Avdyli ka njoftuar se anëtari i kryesisë së LDK-së në Prizren, Arsim Berisha i është bashkuar listës së Vjosa Osmanit.Avdyli tha se Berisha guxon të punoj për ndryshimin bashkë me Vjosën.Ndiqni pamjet duke kl1kuar ne foto hapsiren poshte ketij shkrimit.

“Anëtari i kryesisë së degës së LDK për dy mandate, dhe kryetar i njërës nga nëndegët më të mëdha në Prizren, Dr Arsim Berisha, kryeshefi i QKMF-së në Prizren -GUXON të punoi për ndryshim bashkë #meVjosën”, shkroi Avdyli në facebook, përcjell “Bota sot”.

Postimi i plotë

Anëtari i kryesisë së degës së LDK për dy mandate, dhe kryetar i njërës nga nëndegët më të mëdha në Prizren, Dr Arsim Berisha, kryeshefi i QKMF-së në Prizren -GUXON të punoi për ndryshim bashkë #meVjosën.