Simpatizantët e PDK-së publikojnë një video të rrallë, Nuk e ndalin “lu-ftën” kundër Albin Kurtit, – çfarë po paralajmërojnë?

LAJME

Simpatizantët e PDK-së publikojnë një video të rrallë, Nuk e ndalin “luf tën” kundër Albin Kurtit, – çfarë po paralajmërojnë?
Nuk e ndalin “luf tën” kundër Albin Kurtit, simpatizantët e PDK-së publikojnë një video të rrallë – çfarë po paralajmërojnë?
Një faqe në rrjetin social Facebook, e titulluar “Simpatizantët e PDK-së”, ka publikuar një video të rrallë të kandidatit për kryeministër nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Kjo video, sipas “Simpatizantëve të PDK-së”, demaskon karrierën 25 vjeçare të liderit të Vetëvendosjes.

Edhe pse zyrtarisht nuk ka filluar fushata zgjedhore, tashmë partitë politike kanë filluar aktivitetet e tyre në teren.

Përveç kësaj, “luf të” e madhe është duke u zhvilluar edhe në rrjetet sociale. Faqe të ndryshme, prapa të cilave qëndrojnë partitë politike dhe simpatizantët e subjekteve të ndryshme, po vazhdojnë të publikojnë foto dhe video, të ngjashme sikurse kjo që kanë publikuar “Simpatizantët e PDK-së”.

Kujtojmë se Partia Demokratike e Kosovës ka kandiduar Enver Hoxhajn për pozitën e kryeministrit në zgjedhjet e ardhshme në Kosovë. Edhe pse ende zyrtarisht, Kurti shihet si kandidati i VV-së për kryeministër.

https://www.facebook.com/watch/?v=740456186594172