Shkundet Nga Tre Tërmete Njeri Pas Tjetrit , Ja Sa Ballë Ishin Dhe Ku Ndodhen…!!

LAJME

Shkundet nga tre tërmete njeri pas tjetrit Greqia, ja sa ballë ishin
3 tërmete të njëpasnjëshme janë regjistruar në Greqi pak minuta më parëLëkundjet me epiqendër në Kamarai, ishin me magnitudë 5.1, 4.6 dhe 4.7.