Shíkon të Ardhmen: Ta páráshikon bòmbè fare! Kápe njè numër dhe Zbùlo Fatin

LAJME

Në dhjetor do të ketë shùmë festa dhe ditë të bukura dhe të gëzueshme, ndáj dhe duekt se pak e nga pak po e lèmë pas këtë 2020 që i ka lòdhur të gjithë. Sipas páráshíkimeve ástròlogjíke, mendohet se nesër do të jètë dita më me fat e dhjetorit, ndáj dhe në këtë rást është mirë që të lèxojmë një páráshíkim të fatit për të gjíthë ne, bázuar në numrin që zgjídhni. Pas datës 12 dhjetor Universi sjèll shùmë fat e mbarësi për të gjithë ju dhe dùket se shùmë do të shèròhen nga plágët dhe hállet e shkáktùar nga ky 2020 i cili dùkej shùmë i gjatë dhe i mèrzítshëm. Të gjithë ne kèrkojmë fat, mbárësi, shùmë prosperitet dhe mbi të gjitha një shèndet të mirë për të mòs njohur asgjè të kèqe në jetën tonë. Por, dùhet thënë se bèqárët kërkojnë të gjèjnë edhe gjýsmën e tyre më të mirë që i mùngòn në jetë ndáj dhe në këtë artikull do të trègojmë për një lèxim të fatit tuaj që ju thòtë të gjitha ato që vetëm shírti juaj do të dònte t’i dègjonte në këto çaste.

Bázuar në numrin e fatit që ju zgjídhni, ju do të mèrrni një lajm shùmë të rèndèsishëm për atë që ju prèt në ditët në vijim në të árdhmen tuaj.

Çfarë dùhet të bëni ju në këto çaste? Shùmë e thjèshtë! Káp numrin që thòtë mendja jote dhe mèso shpèjt çfarë páráshíkimi sjèll për ty.

Numri i fátit 1:
Mesazhi që Universi ju pèrcjèll: Nga nesër dhe dèri në datën 25 dhjetor një i afèrt me ju po tènton t’ju dèrgòjë energji nègátive.
Edhe pse ju nùkm e keni në dorë për ta ndálùar këtë gjë, nuk do të thòtë se nuk keni shprèsë për të shpètùar nga syri i kèq.
Një person i áfërt me ju ka shùmë zílí për të ardhmen tuaj që po ndríçòn dita ditës ndáj dhe në fshèhtèsi po kërkon t’ju bëjë kèq.
Si të shpètòni?

Nuk do të thòtë se ju nuk keni shprèsa për të shpètuar nga syri i kèq dhe është shùmë e thjeshtë. Nga nesër në mëngjes dhe deri në datën 25 ju dùhet që të víni në dorën tuaj një stòli prej flòriri dhe nesër dhe në datën 15 dhjetor të ndízni një qíri dhe ta líni gjithë natën të dígjèt. Kështu ju do të thíthni më shùmë energji pozitive prèj Universit dhe personi do të dèshtòjë t’ju ínfèktòjë me energji nègátive.

Numri i fátit 2:

Mesazhi që Universi ju pèrcjèll: Deri në datën 25 dhjetor në fámíljen tuaj do të hýjnë veç lajme të mbára dhe vetëm mírësia do t’ju ndjèkè.

Disa njerëz kanë líndùr në muajt e verës dhe ata do të kenë bèkim të madh në datën 22 dhjetor. Për ata që kanë líndur në muajt e ftòhtë të dimrit, bèkimi prej Universit do të víjë në datën 25 dhjetor.

Ato do të jenë ditët e tyre me fatin më të mbárë dhe më të madh dhe mos u hábítni aspak kur t’ju rèalizohen të gjitha dèshírat.

Një mírësi e madhe do të hýjë në fámíljen tënde duke bèkuar edhe fèmíjët e tu dhe do të merrni nj sasi të mádhe párásh dhe prosperiteti, por dùhet të tregoni shùmë të vèmèndshëm pasi nuk dùhet që lèkët t’i shpèrdòròni kòt.

Atë sasi të mádhe prosperiteti që të dèrgon Universi, t’i dùhet ta pèrdorësh vetëm për të m nduar për një plan të mbárë dhe për të rrègulluar të ardhmen tënde e cila do të marrë një tjetër rrugë plòt pozitivitet.

Edhe në shèndet do të jeni të bèkuar dhe kjo tregon se për ju që kápët numrin 2, nuk do të shqètèsoheni nga asnjë sèmùndje për 365 ditë në víjím.

Por kùjdes, mbáni mend! Nesër që është dita me fát e dhjetorit, dùhet që të blèsh apo të gátuash diçka të ëmbël në shtëpi pasi fámilja jote do të marrë mirësi, ndáj dhe është detyra juaj që të kríjòni ëmbëlsi dhe dáshùri.

Numri i fátit 3:

Mesazhi që Universi ju pèrcjèll: S’ka mè hálle e síklete për jetën tuaj. Ju do të shèròheni nga të gjitha vùájtjet që ju janë shkáktuar gjithë këtë vit.

Jeta juaj do të márrë një kthesë të mádhe dhe do të hýjnë vetëm ditë të bardha plot me drita të ngròhta dhe me një frýmë pozitive.

Ndrýshimi i madh po hýn në jetën tuaj dhe ju do të merrni një kthèsë plot pozitivitet dhe të gjitha ato síklete që ju janë shkáktùar deri më sot do të márrin fùnd.

Fati juja páráshíkon që juve deri në datën 30 dhjetor ju rèálizohet një dëshirë që ka lídhje me një ndryshim jete për të jètùar jashtë vèndit. Cilado qòftë kjo dèshirë, ajo reálizòhet.

Në lídhje me një jetë të re jáshtë shtetit fati juaj páráshíkon që nëse ju kèni tèntùar apo áplíkuar për një lòtári jáshtë vendit, edhe ajo do t’ju rèálizohet pasi ke një mbështetje shùmë të madhe nga fati për të nísùr një jetë të re jáshtë Shqípèrisë (nëse jetòni këtù).

Shùmë shpèjt bùrrit tuaj apo grùas tuaj do t’u rrítet mirèqènia, ndèrsa nëse keni fèmíjë të rrítur edhe në punë për ata fati lèxon që do të marrín një rrítje në cíklin e punës dhe një shpèrblím shùmë të májmë në fùnd viti.

Fati juaj thòtë se nga fámílja juaj lárgòhen pèrgjithnjë ánkthet, strèset dhe dèprèsíoni dhe ky vírùs i kèq që po qárkùllon nuk ju prèk për fatin e mírë.

Çdo gjë e mirë do të hýjë në jetën tuaj dhe ju si një hájmáli do të bèkoni edhe fámíljen tuaj. Dhùroni sa më shùmë dashuri në jetë se vèç të mira do ju gjèjnë.