Shènja me FAT për Fundvít ! Merí e sígùrt: “Këtë vit do bèni námín”

LAJME

Shènja me FAT për Fundvít ! Merí e sígùrt: “Këtë vit do bèni námín”

Shènja me FAT për Fundvít ! Merí e sígùrt: “Këtë vit do bèni námín”

Viti 2021 edhe për pak ditë do të hýjë në shtëpitë tona dhe të gjítha lùtjet tona është që ky vit që po vjèn të sjèllë më shumë energjí pozítive dhe prosperitet për të ardhmen tonë, pasi në vitin 2020 shùmica e njerëzve vetëm kánë vùájtùr.

Në këto ditë fèstime zònja Mèri nuk e ndál kùrrë rrítmin e saj dhe sot ajo vjèn me një páráshíkim që do të ngròhë shumë zèmrá pasi ajo nxjèrr më në fùnd ato që yjet kanë caktuar për fatet tona për vitin që po vjèn ato që yjet kanë caktuar për fatet tona për vitin që po vjèn.

Kështu, ajo thotë se disa shenja kanë një fat shumë të mbárë dhe për 2021 do të jetë aq të bèkùara sa që jeta e tyre do të jetë váj dhe e shtrùar me pètale.

Ndërsa disa shenja të tjera do të dùhet të trègojnë pak më shumë pèrpjèkje dhe motivim për t’i bèrë rèálitet ëndrrat e tyre dhe për t’u afrùar me fatin e mírë.

Astròlògía më e dáshùr për publikun shqíptar tha se Sátùrni ka një ùnázë që sjèll mbrètèrimín, që është i afrùar me Jùpíterín, ku jemi fùtur në etápën e Ujòri, e cila símbòlizòn njeriun, duke márrë një sùperfùqí e símbòlizùar çdo gjë, ku në këtë gjë do të fítòjë vetëm pèrvòja.

“Shenja më fávòrizùese për këto Kríshtlíndjè janë Ujòri dhe shenjat e zjárrít, por e përjáshtòjmë shenjën e Lùanít. Njerëzít që janë shenja Pèshòre do mártòhen dhe do mèrrèn me talènte. Jeta e Ujòrëve do ndrýshòjë për mirë dhe optímízmi do jetë më i madh, drèjtësía dhe shkènca dùhet të bëhen për të gjíthë kjo është mòtòja për të gjíthë.

Ujòri ka sòlidáritet dhe márrëdhènie shòqëròre, ku nuk flèt për jetën pèrsònale dhe Sátùrni është në Ujòr, i cili kòntròllon këtë ndárjè të të mírave për të gjíthë njèrëzímin”.

“Dáshèt do kènë finánca të mira në rrugët lígjòre, ndèrsa shenja e Dèmave dùhet t’i pèrshtáten ndrýshimève 2021.

Bínjakèt më e qètë nga ana ekònomíke më të reálizuar, ndèrsa Gáforrèt dùhet të bèjnë mirë llogáritë e fináncave, por një lajm jo i mírë vjèn për Lùanët që kánë vit të vèshtírë.

Vírgjèreshát nuk do të jenë me shùmë fat në 2021 pási do kènë vit me strès, por Pèshòret do kènë një vit të mbárë.

Akrèpët do mèrrèn me anët e tráshègímísë, kurse Shígjètarët do jenë shumë mirë në vitin 2021. Për të mos hárrùar Brícjápët qè fùten pak në dílèma të mëdha dhe do kènë një çèshtje përpárími në ekonomi.

Ujòrët do jènë shumë mirë ku do hápet një pèríudhë 12-30 vjèçáre, ndèrsa Pèshqít dùhet të mèrrèn shumë me veten së brèndshmí”, ishte i gjíthë páráshíkími i yjeve sipás Merít.