Sërbia në Zi / Aleksandar Vuçiq përfundon në spital dhe ndahet lajmi i hidhur

LAJME

Sërbia në Zi / Aleksandar Vuçiq përfundon në spital dhe ndahet lajmi i hidhur

Sërbia në Zi / Aleksandar Vuçiq përfundon në spital dhe ndahet lajmi i hidhur

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vucic, në orët e vona të së premtes është shtruar në spitalin ushtarak në Beograd pas disa problemeve kardiake.

Në mesditën e sotme ka folur këshilltarja e tij, duke treguar që gjendja e Vucic është stabile, dhe se do të mbahet në spital për kujdes shtesë. /