Selmanaj: Çudi! Po më habitë sjellja “budallake” e Albin Kurtit, a është e mundshme kjo?!

LAJME

Selmanaj: Çudi! Po më habitë sjellja “budallake” e Albin Kurtit, a është e mundshme kjo?!

Selmanaj: Çudi! Po më habitë sjellja “budallake” e Albin Kurtit, a është e mundshme kjo?!

Selmanaj: Kurti nuk është në frekuencë me SHBA-nëZëvendëskryeministri Driton Selmanaj, vlerëson se Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, nuk ka gu xim për të qeverisur.

“Ia kemi dhënë mundësinë, gux imin nuk ia jep askush. Qeveria Kurti, ai personalisht e ka vënë në pikëpyetje raportin me SHBA-në. Përmendte, thi ka në harta, gja k, shampanjë, ndërkohë refuzonte të shkonte në SHBA. I thoshim po shkojmë, por nuk do të pranojmë diçka të dë mshme”.

Kemi menduar që në SHBA dhe nga SHBA çështja e ndarjes së Kosovës nuk është tra jtuar asnjëherë seriozisht dhe këtë e konfirmuam”, është shprehur Selmanaj.
Selmanaj në Rubikon ka thënë se Kosova nuk mund ta personalizojë asnjë çështje me asnjë prej personaliteteve amerikane, kushdo qofshin ata.

“Tendenca për personalizim është tendencë për të denigruar rolin e SHBA-së. Frekuencat e Kurtit dhe ata që përfaqësojnë SHBA-në nuk kanë akordancë. Nuk janë në frekuenca të njëjta, ka një shkarje diku, diku devijohet”.
Për 52 ditë qeverisje, sipas Selmanajt, Qeveria Kurti ngjalli shumë pikëpyetje për vendet mikeSelmanaj: Kurti nuk është në frekuencë me SHBA-nëZëvendëskryeministri Driton Selmanaj, vlerëson se Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, nuk ka gu xim për të qeverisur.

“Ia kemi dhënë mundësinë, gux imin nuk ia jep askush. Qeveria Kurti, ai personalisht e ka vënë në pikëpyetje raportin me SHBA-në. Përmendte, thi ka në harta, gja k, shampanjë, ndërkohë refuzonte të shkonte në SHBA. I thoshim po shkojmë, por nuk do të pranojmë diçka të dë mshme”.

Kemi menduar që në SHBA dhe nga SHBA çështja e ndarjes së Kosovës nuk është tra jtuar asnjëherë seriozisht dhe këtë e konfirmuam”, është shprehur Selmanaj.
Selmanaj në Rubikon ka thënë se Kosova nuk mund ta personalizojë asnjë çështje me asnjë prej personaliteteve amerikane, kushdo qofshin ata.

“Tendenca për personalizim është tendencë për të denigruar rolin e SHBA-së. Frekuencat e Kurtit dhe ata që përfaqësojnë SHBA-në nuk kanë akordancë. Nuk janë në frekuenca të njëjta, ka një shkarje diku, diku devijohet”.
Për 52 ditë qeverisje, sipas Selmanajt, Qeveria Kurti ngjalli shumë pikëpyetje për vendet mike