Rrobat u hapën në mes të rrugës/ Kthehet përmbys makina në Korçë, ja çfarë ka ndodhur

LAJME

Rrobat u hapën në mes të rrugës/ Kthehet përmbys makina në Korçë, ja çfarë ka ndodhur
Në aksin Korçë-Maliq është raportuar një ak side nt. Rruga në atë aks është e bl lok uar për momentin pasi në mes të rrugës ndodhet mjeti i cili është i përmbysur.

Sipas informacioneve paraprake mësohet se mjeti ka dalë nga rruga në afërsi të kryqëzimit të Libonikut, ndërsa dyshohet se shkak për këtë të jetë bërë lagështira në rrugë e si pa sojë mjeti ka rrëshkitur dhe është për mbysur.

Drejtuesi i mjetit ka marrë lën dime nga aks ide nti mirëpo ndodhet jashtë rre zik ut për jetën.