Reagimi I Taksistit Po Çmend Rrjetin | Nga Çifti Qe Hypen Tek Ai Naten E Vitit Te Ri (VIDEO)

LAJME

Reagimi I Taksistit Po Çmend Rrjetin | Nga Çifti Qe Hypen Tek Ai Naten E Vitit Te Ri (VIDEO)

Reagimi I Taksistit Po Çmend Rrjetin | Nga Çifti Qe Hypen Tek Ai Naten E Vitit Te Ri (VIDEO)

Kjo si tuate aspak e kën dshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.Ai iu përgjigj një telefonate të një çif ti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një sk enë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.Ndiqni videon më poshtë.Kjo si tuate aspak e kën dshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.

Ai iu përgjigj një telefonate të një çif ti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një sk enë të pa këndëshme në sen diljen e pa smë. Ndiqni videon më poshtë.