Rahje si në filma mes dy personave në Prishtinë, boksa e shqelma [Video]

LAJME


Rahje si në filma mes dy personave në Prishtinë, boksa e shqelma [Video]
Një përleshje fizike ka ndodhur në Veternik të Prishtinës mes dy personave afër Albi-Mall.

Të përfshirë në rahje janë një taksistë dhe roje/sigurim

https://www.facebook.com/watch/?v=2705382856400179