Pytet se Çka dallon nga Hashim Thaçi e Ibrahim Rugova, përgjigjet Kurti

LAJME


Ibrahim Rugova, Albin Kurti dhe Hashim Thaçi
Kandidati për kryeministër i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka thënë se zgjedhjet e 14 shkurtit janë zgjedhjet e para të pasluftës që janë referendum.

I pyetur se cili është dallimi mes tij edhe ish presidentit, Hashim Thaçi dhe presidenti historik Ibrahim Rugova, Kurti tha se ata nuk kanë thënë që shteti është i kapur.

“Këto janë zgjedhjet e para në Kosvën e pasluftës që janë referendum, jemi në kontekstin ku shteti s’ka qenë kurrë më i kapur se tani. Ata nuk kanë thënë që shteti është i kapur”, tha Kurti.