Profesori Blerim Latifi: Albin Kurti mundet natë e ditë me shku në Drenicë mirëpo,votat në Drenic mundet me i pa vetëm në ëndërr

LAJME

Blerim Latifi: Kurti votat në Drenic mundet me i pa vetëm në ëndërr

Profesori Blerim Latifi ka komentuar vizitën e Albin Kurtit në Skenderaj. Kurti u sulmua me vezë në këtë qytet.
Thotë se incidentet e tilla janë të panevojshme derisa

“Konsideroj se incidentet e tilla janë krejtësisht të panevojshme”, tha.

“Dihet mirëfilli se në Drenicë nuk ka mbështetje të madhe për Vetëvendosjen. Mbështetja e saj është minimale”, tha Latifi.

“Konsideroj se në Drenicë s’ka arsye me pas frikë prej Kurtit, duhet me ja lejuar që ai me bë fushatë kudo që është e mundur”, theksoi ai.

“Albin Kurti mundet natë e ditë me shku në Drenicë mirëpo efektet e fushatës së tij në Skenderaj nuk sjellin ndonjë votë esenciale sepse është e ditur si do të votojnë qytetarët e Drenicës dhe Skenderajt në përgjithësi’, shtoi Latifi.