Politikan I Njohur: Turp Dhe Haram Përkrahja Që Ta Kemi Dhënë Dikur Moj Vjosë

LAJME


Politikani I Njohur: Turp Dhe Haram Përkrahja Që Ta Kemi Dhënë Dikur Moj Vjosë
Turp dhe haram përkrahja që ta kemi dhënë dikur moj Vjosë
Para pak orësh ushtruesja e detyrës së presidentit, Vjosa Osmani ka folur një lidhje me vendimet e fundit të KQZ-se, duke iu shprehur që nëse vazhdojnë këto situate atëhere do të detyrohet të marrë të gjitha masat sipas përgjegjësive që ka.

Reagime ndaj kësaj deklarate patë mjaftë shumë.

Ish-deputeti nga radhët e LDK-së, Naser Rugova përmes një shkrimi në facbeok u shpreh që Osmani më nuk ushtron pozitën e presidents kjo sepse Kuvendi është shpërndarë dhe në këtë mënyrë nuk ka kryetarSipas Rugovës, Osmani është tashmë një qytetare e thjeshtë e Kosovës dhe se sulmi i saj ndaj KQZ-së që është një institucion i pavarur tregon që ajo, por edhe bashkëmendimtarët e saj që ikën nga LDK, duan ta shkatërrojnë vendin.

Postimi i plotë

Pozita e ushtruesit të detyrës së Presidentit i takon Kryetarit të Kuvendit. Në momentin kur shpërndahet Kuvendi, pushon mandati i të gjithë deputetëve, rrjedhimisht më nuk ka as Kryetar Kuvendi.
Sot, Vjosa Osmani është qytetare e thjeshtë e Republikës së Kosovës, nuk është deputete dhe as Kryetare e Kuvendit dhe rrjedhimisht ajo është uzurpatore e zyrës së Presidentit. Sulmi i saj ndaj KQZ-së, si institucion i pavarur, tregon që ajo, por edhe bashkëmendimtarët e saj që ikën nga LDK, tashmë janë pjesë e falangave të kuqe që duan ta shkatërrojnë shtetin dhe demokracinë tonë. Turp dhe haram përkrahja që ta kemi dhënë dikur.