Politikani i njohur: Mos u ktheft kurrë nga Haga Hashim Thaçi dhe as Kadri Veseli

LAJME

Politikani i njohur: Mos u ktheft kurrë nga Haga Hashim Thaçi dhe as Kadri Veseli

Politikani i njohur: Mos u ktheft kurrë nga Haga Hashim Thaçi dhe as Kadri Veseli

Tahiraj, ish-bashkël uftëtar i her oit të kombit Sali Çekaj, ka bërë një koment lidhur me shkuarjen e Kadri Veseli drejt Hagës, ku do të intervistohet nga Gjykata Speciale. / Vazho lajmin më posht pas marketingut

Tahiraj në postimin e tij potencon se Veseli duhet ta mbrojë “të ze zën” e tij që i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash pastërtinë e lu ftës çlirimtare se nuk ka nevojë për mbro jtjen nga lideri i PDK-së / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marke tingun