Politikani I Njohur: Mos U Ktheft Kurrë Nga Haga Hashim Thaçi Dhe As Kadri Veseli

LAJME


Politikani I Njohur: Mos U Ktheft Kurrë Nga Haga Hashim Thaçi Dhe As Kadri Veseli
Tahiraj, ish-bashkël uftëtar i her oit të kombit Sali Çekaj, ka bërë një koment lidhur me shkuarjen e Kadri Veseli drejt Hagës, ku do të intervistohet nga Gjykata Speciale. /

Tahiraj në postimin e tij potencon se Veseli duhet ta mbrojë “të ze zën” e tij që i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash pastërtinë e lu ftës çlirimtare se nuk ka nevojë për mbro jtjen nga lideri i PDK-së /