Policja Kosovare Nuk Ka Të Ndalur, Poston Prap Foto, Kujdes Nëse Keni Gruan Afër (FOTO)

LAJME

Policja Kosovare Nuk Ka Të Ndalur, Poston Prap Foto, Kujdes Nëse Keni Gruan Afër (FOTO)

Policja Kosovare Nuk Ka Të Ndalur, Poston Prap Foto, Kujdes Nëse Keni Gruan Afër (FOTO)

Linda Aliu është policja që u bë e njohur shpejt në rrjetet sociale.

Ajo së fundmi në Instagram ka hedhur disa fotografi ku shihet se ka nisur pushimet në malet kosovare.

Por, Linda përsëri ka provokuar me pamjen e saj.

Policja shihet se ka nxjerr barkun e gjo.ksin dhe dukej shumë tërheqëse.