Për herë të parë që nga viti 1918, a jeni gati për ditën kur plotësohen dëshιrατ? Ja çfarë të bëni!!

LAJME

Për herë të parë që nga viti 1918, a jeni gati për ditën kur plotësohen dëshιrατ? Ja çfarë të bëni!!

Për herë të parë që nga viti 1918, a jeni gati për ditën kur plotësohen dëshιrατ? Ja çfarë të bëni!!

Dita e hënë e datës 19 tetor 2020, duke u gdhirë 20 tetor 2020 astrologjikisht cilësohet si një natë e mirë pasi ky besim vjen që nga kohët e lashta të cilët e lidhnin me një periudhë të mesit të datave të Hënën së re, të cilat janë nga 16 tetori deri më 23 tetor.

Këto ditë, sipas besimeve të lashta, por edhe sipas parashikuesve astrologjikë, mbahen si ditë shumë me fat dhe mbarësi pasi hëna e re ka një ndikim shumë pozitiv tek jetët e njerëzve dhe jo më kot kjo është një periudhë që ju duhet të tregoni sa më shumë dashuri për t’u bekuar nga mbështetja e Universit.

Astrologët paralajmërojnë të gjitha shenjat e Zodiakut, pa bërë asnjë pèrjáshtim, që të bëjnë një listë ku të shënojnë dëshirat e tyre më të mëdha, pasi fati dhe ndikimi pozitiv i Universit do të jetë aq i fùqíshëm këtë periudhë sa shumë e ëndrrave do të lindin në dritë.

Gjithsesi mendohet se në vitit 1918 nga besimet e lashta thuhet se njerëzit mes datave 16 tetor deri më 23 tetor kanë vënë re shumë ndryshime pozitive në jetët e tyre.

Dhe për më tepër këto ndryshime kanë ardhur në datat e 19 tetorit, duke u gdhirë 20 tetor ndáj dhe në këtë artikull do t’ju rrëfejmë disa veprime që njerëzit shumë vite më parë i bënim për të respektuar këto data dhe për t’i hapur dyert fatit të mbarë.

Duhet thënë se ata që kanë ditëlindjen në 20 tetor 2020 këtë vit do të kenë një mbështetje të madhe hy.jnore dhe i gjithë viti 2021 për ta (pa 1 vit rresht).

Këta njerëz do të kenë një bekim të madh në të gjitha fushat e jetës si në rritje financiare, në bekim me emocione të ëmbla në dashuri dhe gjithashtu dhe shëndet të mbarë.

Por, edhe nëse nuk jeni i lindur më datën 20 tetor, ju mùnd të veproni sipas këshillave të bestytnive të lashta dhe jo më kot sot do t’ju rrëfejmë një prej tyre dhe pikërisht atë që mendohet se i çel dyert fatit të të ardhmes tonë.

Astrologët thonë që kjo fùqí e madhe e fatit që ka ndodhur me Hënën e re të lashtë të vitit 1918, mùnd të përsëritet edhe në datat 19 tetor (në mbrëmje) duke u gdhirë 20 tetor dhe përgjatë gjithë ditëve deri më 23 tetor kur përkon me ditën e fundit të hënës së re. Si t’i hapni dyert fatit të mbarë dhe të plotësoni dëshirat tuaja në datat e mira të periudhës së Hënës së re:
Sot në mbrëmje merrni një tufë majdanoz dhe futeni në një gotë me ujë. Lëreni aty për 30 minuta dhe më pas híqeni tufën e majdanozit dhe me ujin e gotës lani duart. Uji me majdanoz sjell pastërti dhe mendohet që në lashtësi që hèq tèrsín nga trupi ynë. Pasi t’i keni larë duart, ju merrni një letër të bardhë dhe shkruani disa nga dëshirat kryesore që doni t’ju realizohen.

Kùjdès: Mos shkruani dëshira materialiste si për shembull dua Iphòne, ose dua një makinë të vitit 2020 ose gjëra të tilla, por tregohuni të qartë dhe kërkoni dëshirat për gjërat që i mùngòjnë jetës tuaj. Atë listë vendoseni sot në dritare dhe me fùqínë që ka hëna e re ju lëreni aty gjithë natës deri nesër në agim. Më pas merreni atë listë dhe futeni në një sirtar apo në një vend ku të doni ju në shtëpi. Këtë gjë duhet ta bëni duke filluar nga sot dhe deri në datën 23 tetor kur është data e fundit e hënës së re. Dashuria do të mbushë zèmrat tuaja dhe fatit do t’i hapen dyert dhe shpirti juaj, familja juaj dhe çdo njeri i dashur do të bekohet me mirësi. Me besim dhe dashuri, çdo dëshirë do të vijë në realitet.