Pedagogia e pyet ‘live’ se kur do të largohet nga politika, Edi Rama heq mikrofonin dhe befason me reagimin (VIDEO)

LAJME

Këtë të hënë kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një intervistë me pedagogen Belinda Budini, ku është pyetur edhe për tërheqjen e tij nga jeta politike.

Në momentin kur ka përfunduar intervista me kreun e qeverisë, pedagogia i ka kujtuar Ramës se ai ka premtuar largimin nga politika shqiptare në një moment kur do të pritet më pak nga të gjithë.

Pjesë nga intervista

Budini: Ne po presim atë surprizën prej jush.

Rama: Kë surprizë?

Budini: Ju do të dilni nga politika në një moment kur më pak pritet prej jush. Kur do jetë ky momenti?

Rama: Kjo është e sigurt.

Budini: Kur do dilni?

Rama: Po ta dinit tani, nuk do ishte më surprizë, por do prisni ca.

Budini: Na premtuat që nuk do plakeni në politikë. Edhe mua më duket sikur…

Rama: Sikur jam plakur?

Budini: Në raport me atë që kam përshkruar unë tek kopertina e librit të parë…

VIDEO: