Pas zgjedhjve Politikani i njohur : Mos t’kthehen kurrë nga Haga më Hashim Thaci dhe Veseli, ato nuk i duhen më Kosovës

LAJME


Pas mbarimit te zgjedhjve Politikani i njohur : Mos t’kthehen kurre nga Haga me Hashim Thaci dhe Veseli, ato nuk i duhen me Kosoves

Tahiraj, ish-bashkl uft etar i her oit të kombit Sali Çekaj, ka bere një koment lidhur me ish kreun e UCK Kadri Veseli drejt Hagës, ku do të intervistohet nga Gjykata Speciale. /

Tahiraj në postimin e tij potencon se Veseli duhet ta mbrojë “të ze zen” e tij qe i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash pastërtinë e lu ftes clirimtare se nuk ka nevojë për mbro jtjen nga lideri i PDK-së /