Pas ketij vendimi qe u morr nga Qeveria , cdo familje do perfitoj nga 300 euro…Ja kur pritet te miratohet

LAJME

Pas ketij vendimi qe u morr nga Qeveria e Kosoves, qdo familje do perfitoj nga 300 euro

Pas ketij vendimi qe u morr nga Qeveria e Kosoves, qdo familje do perfitoj nga 300 euro

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, derisa ka vizituar Suharekën ka premtuar se javën e ardhshme do të kalojë l igji për rimëkëmbje ekonomike, shkruan Gazeta Express.

Ndërsa nga këtu ka premtuar se në javën e ardhshme do të kalohet l igji për rimëkëmbje ekonomike dhe do të definohen të çështjet, ku përfshihen mjetet që do të marrin qytetarët nga kursimet e tyre por edhe lehtësira të tjera që do të bëhen për bizneset.

Hoti ka thënë se po punohet edhe për përgatitjen e pakos së re fiskale gjatë muajit dhj etor dhe se në mbledhjen e parë të ja narit do të miratohet kjo pako.