Pamje të rënda: Ja si p’ushkatohen tre të rinj shqiptarë nga ‘Tigrat’ e Arkanit (VIDEO)

LAJME

Pamje të rënda: Ja si p’ushkatohen tre të rinj shqiptarë nga ‘Tigrat’ e Arkanit
Në një video, e cila po qarkullon ne rrjetet sociale shihet se si forcat p aramilitare serbe p’ushkatojnë tre të rinj shqiptarë.

Në një video, e cila po qarkullon ne rrjetet sociale shihet se si forcat p aramilitare serbe p’ushkatojnë tre të rinj shqiptarë.

Në bazë të përshkrimit të videos besohet se ajo është bërë në regjionin e Kaçanikut dhe të rinjtë shqiptarë janë ek’zeku’tuar nga tigrat e k’riminelit serb Arkan.

Kjo video nuk është publikuar më parë.

Pamjet: