Pamje Se Si Azem Hajdari I Tha Thaçit ‘Të Tërheqi Zvarrë Si Qen More…’

LAJME

Pamje Se Si Azem Hajdari I Tha Thaçit ‘Të Tërheqi Zvarrë Si Qen More Pi sd Inak’

Pamje Se Si Azem Hajdari I Tha Thaçit ‘Të Tërheqi Zvarrë Si Qen More Pi Sd Inak’

Tropoja, qyteza ku Azem Hajdari ishte deputet në vitin 1997, u kthye në skenën e pë rplasjes së grupeve të a rm atosura nga Kosova.

U vr aan ë disa nga u shtarakët e njohur të UÇK-së dhe FARK-ut. Në fakt është folur disa herë për këtë episod, i cili në këto ditë është sjellë sërish në publik.

Bëhet fjalë për një ngjarje që ka ndodhur në fillimin e viteve 90 të shekullit të shkuar, ku pr otagonistë janë dy persona mjaft të njohur: Azem Hajdari, lideri i lëvizjes studentore që rr ëzoi komunizmin në Shqipëri, i cili nuk jeton më dhe Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.